сряда, 10 февруари 2016 г.

ТВ сервиз Daewoo

Извънгаранционен Телевизионен сервиз DAEWOO, Поправка и ремонт на телевизори DAEWOO 

ИЗКУПУВАМЕ РАЗВАЛЕНИ ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, LCD ТЕЛЕВИЗОРИ И МОНИТОРИ

TV repair service Телевизионен сервиз София Сервиз за телевизори DAEWOO - E водеща фирма за поправка на телевизори ,LED-ЛЕД.LCD, Plazma и кинескопни телевизори. Разполагаме с високо квалифициран екип от техници в областа на телевизионен сервиз Samsung и стаж над 20 години. При проблем с вашиш телевизор DAEWOO не се колебайте да ни потърсите. Контакти с нашия телевизионен сервиз София ТУК

Срокове за поправка на телевизор DAEWOO: Когато докарате вашия телевизор или искате да използвате нашата услуга за безплатен транспорт, Телевизионен техник ще прегледа повредения телевизор и след установяване на повреда наш служител ще ви се обади за да ви информира какво е повредено и колко би струвал ремонта на телевизора и нужното време за ремонт. След като потвърдите и сте съгласни с цената за поправка на, вашият телевизор DAEWOO ще бъде поправен ще ви се обадят кога да си го вземете след тестването или кога да ви се докара. В редки случай ремонт на телевизор DAEWOO не си заслужава. Например когато екрана-панел на телевизор DAEWOO е вчупен или повреден, цената на нов панел е приблизително колкото да си купите нов телевизор. Сами разбиртате. че за такава цена по добре да си купим нов DAEWOO. Цената на нов панел е висока заради политиката на производителя DAEWOO. Времето за Ремонт зависи от много фактори. Повечето телевизори ги ремонтираме  за срок от 1,2 дни, ако  няма налични части в нашия телевизионен сервиза София или в склада ще се наложи да се поръчат части извън България това може да отнеме около 10 дни. а извън европа дори и месец.
 ремонт на лектро уреди
Цени за телевизионен сервиз  DAEWOO: Начин за оформяне на цена за ремонт:
- Размер на вашият телевизор DAEWOO +Използвани части нужни за поправка на телевизора
Нашия високо квалифициран екип са специлиазирани в ремонт на телевизори на ниво елемент. Така ще ви спестим пари за поправка. Повредата в много случай е в самия захранващ блок където понякога е нужно да се сменят изгорелите елементи и така няма нужда да се купува цял захранващ блок. Получавате гаранция за всеки наш ремонт.
ремонт на телевизор сервиз 
Гаранция за извършен ремонт на телевизионен сервиз софия: За всеки наш ремонт получавате гаранция за извършената услуга. гаранционния срок е 3 месеца за ремонт на телевизор DAEWOO , lcd led, plazma и кинескопни. Гаранцията важи само за отремонтиран дефект. Ако използвате услугата безплатен транспорт, при гаранционно обслужване се заплаща транспорта.  

Посещение и ремонт на адрес: Ние от телевизионен сервиз не предлагаме услуга посещение и ремонт на телевизор на адрес. Вместо това предлагаме БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ на всички телевизори самсунг и др.

slide 3
Защото не предлагаме безплатен транспорт:
-Цената  за сервиз на тв се оскъпява. Причината е,  при посещение на адрес трябва да се заплати и времето което пътува нашия техник. А в гр. София това може да отнеме много време. Затова имаме специализиран транспорт за телевизори който може да вземе вашия телевизор от адрес. Телевизора ще бъде докаран  до сервиза и  след ремонт и тест ще бъде върнат 
-Неудобство за работа, особено за новите телевизори, трябва да се сложат в легнало положение. 
-Липсата на части- поради големия пазар на телевизори и различните им марки няма как да се снабдим със всички видове части. и когато се наложи някоя част и трябва да се чака и на адрес няма как да стане.
-Тестване на телевизор на адрес е много трудно. За повечето дефекти се изисква дълго време за тестване, поне няколко часа.
-При ремонт в телевизионен сервиз София и Пловдив, ТВ ще бъде тестван и ще получите съответната гаранция за извършения ремонт.
При ползването на услугата безплатен транспорт, моля при наличието на телевизор по голям от 32" да усигурите помощник за качване на телевизора в колата.
 информация
Тук може да направите онлайн заявка за безплатен транспорт на телевизори. ще получите в рамките на един час обаждане от нас служител за потвърждение
За контакти с нашия телевизионен сервиз София и телевизионен сервиз Пловдив ТУК

TV serviz remont
Допълнителни връзки 

1 коментар: