сряда, 10 февруари 2016 г.

Ремонт на плазмени телевизори

Телевизионен сервиз София - Ем Джи Си, ще Ви представим малка информация за плазмените телевизори.

SAMSUNG телевизор смарт
Технологията за производство на плазмени телевизори  се е появила още през 60-те години на миналият век. Относително доста скоро те стават достъпни в по широк кръг. Съществуват два типа устройства с плазма. Това са плазмени панели и плазмени телевизори. Както при обикновенните кинескопни телевизори се развалят кинескопите, така и при плазмените телевизори - панелите дефектират. Панелите имат дял на работа в часове. Някой от тях дефектират от 10 до 1500 час на работа. Дефектите в плазмените телевизори, могат да се разделят на дялове, които разкриват техните проблеми.
Поправка на телевизори София  -Ем Джи Си
TV serviz remont  
1. Дефектен панел - Картианта изчезва, част от картината я няма. Това ясно обяснява че телевизора има изгорели пиксели, или както е известно в ТВ сервиз -фосфорният слой. Това е особено забележимо, когато на екрана се получава неподвижно изображение в голям период от време. Дори и при смяна на канала, картината от предният канал може да остане на дисплея.

2. Дефект в тунера. Този проблем е елементарен да се разбера, когато дефекта е в тунера. При нормална работа на телевизора, започва да губи сигнал, изкривява изображението, или при автоматично търсена на канали - не намира нищо. Тогава имате проблем с тунера и трябва да е обърнете към сервиз за Поправка на телевизори
 Ремонт на майнбоард
3. Тв сервиз София - натрупване на прах вътре в корпуса и повреда в системите за охлаждане. Доста неприятен проблем.  Това води до прегряване на вътрешните компоненти, което от своя страна води до повреда на електрониката. Телевизора започва да държи странно - рестартира се, самоизключва се и други подобни странни действия.
Телевизионен сервиз София искаме да Ви дадем полезна информация, как да предпазите своят телевизор от повреда.
   - Използвайте в добре проветрено помещение, с минимално прах. Това ще осигури добра защата на компонентите в телевизора.
  -  Хубаво е веднъж годишно да го поверявате в нашият център за Ремонт на телевизори . - Извършване на профилактика, почистване с което се удължава живота на апарата. 
  - Ако не използвате телевизора, стои на вилата, или често пътувате в командировка - то е хубаво да изключвате телевизора от захранващата мрежа.
  - Не оставяйте статичното изображение повече от 20 мин на екрана. Това води до прегравяне на някой пиксели
  - Най-важното което трябва да знаете, е че не трябва да  ремонтирате сами у дома своят телевизор с цел да изпробвате вашите технически умея. Това е сложно и скъпо устройство, както и  последиците от такава намеса, които ще увеличат разходите за отремонтиране на телевизора. Най-добре е да се връжите с нашият ТВ Сервиз заПоправка на телевизори София.  Ние от своя страна Ви гарантираме - бърз, сигурен и с гаранция ремонт.
slide 3
Свържете се с нашият  ТВ Сервиз 
Допълнителни връзки 

Няма коментари:

Публикуване на коментар