сряда, 10 февруари 2016 г.

Телевизионен сервиз Софияз за LCD -

Телевизионен сервиз Софияз за LCD - , ще Ви представим малка информация за LCD телевизори.
SAMSUNG телевизор смарт
Течнокристален дисплей телевизори (Liquid-crystal-display televisions ) (LCD TV) са телевизионни приемници, които използват LCD дисплей технология за производство на изображения. LCD телевизори са по-тънки и по-леки от електронно-лъчевата тръба (CRT мониторите) на подобен размер на дисплея, и са на разположение в много по-големи размери. Когато производствените разходи са намалели, тази комбинация от функции, изработен LCD телевизори практически за телевизионни приемници.
През 2007 г., LCD телевизори надминават продажбите на CRT-базирани телевизори в света за първи път, и техните данни за продажбите в сравнение с други технологии се ускоряват. LCD телевизори са бързо измества само основни конкуренти на пазара на голям екран, телевизия с плазмени екрани и задно прожектиране. LCD-тата са, от момента, най-широко произвеждани и продавани телевизия тип дисплей.
LCD-тата също имат различни недостатъци. Други технологии справяне с тези слабости, включително органични светодиоди (OLED), нахранени и SED, но от 2014 г. нито един от тях са влезли широкото производство за телевизионни екрани.

Ранните LCD телевизори са широко осмивани за лошото им цялостното качество на изображението, най-вече на раздвоено изображение върху бързо движещи се изображения, лошо съотношение на контраста, както и кални цветове. Въпреки многобройните предсказания, че други технологии винаги ще победи LCD монитори, масивна инвестиция в LCD производство, производство и електронна обработка на изображения е адресирано много от тези проблеми.
Поправка на телевизори София  -Ем Джи Си
TV serviz remont  

 Ремонт на майнбоард
Тв сервиз София - натрупване на прах вътре в корпуса и повреда в системите за охлаждане. Доста неприятен проблем.  Това води до прегряване на вътрешните компоненти, което от своя страна води до повреда на електрониката. Телевизора започва да държи странно - рестартира се, самоизключва се и други подобни странни действия.
Телевизионен сервиз София искаме да Ви дадем полезна информация, как да предпазите своят телевизор от повреда.
   - Използвайте в добре проветрено помещение, с минимално прах. Това ще осигури добра защата на компонентите в телевизора.
  -  Хубаво е веднъж годишно да го поверявате в нашият център за Ремонт на телевизори . - Извършване на профилактика, почистване с което се удължава живота на апарата. 
  - Ако не използвате телевизора, стои на вилата, или често пътувате в командировка - то е хубаво да изключвате телевизора от захранващата мрежа.
  - Не оставяйте статичното изображение повече от 20 мин на екрана. Това води до прегравяне на някой пиксели
  - Най-важното което трябва да знаете, е че не трябва да  ремонтирате сами у дома своят телевизор с цел да изпробвате вашите технически умея. Това е сложно и скъпо устройство, както и  последиците от такава намеса, които ще увеличат разходите за отремонтиране на телевизора. Най-добре е да се връжите с нашият ТВ Сервиз за Поправка на телевизори София.  Ние от своя страна Ви гарантираме - бърз, сигурен и с гаранция ремонт.
slide 3
Свържете се с нашият  ТВ Сервиз 

Допълнителни връзки 

Няма коментари:

Публикуване на коментар