сряда, 19 април 2017 г.

Ремонт на видео техника


MGC - телевизионен сервиз е водещата фирма за ремонт на телевизионна и аудио техника в гр.София. Телевизионните технологии се променят от година на година. Трудно е достатъчно, за да следите какви нови телевизори са на пазара, да не говорим за това как да ги поправите, ако нещо се обърка. С LCD монитори, плазми и телевизори, LED  аудио техника не се колебайте да ни се обадите и да разрешим проблема с вашата техника. телевизор, не е лоша идея.
MGC TV сервиз прави намирането на ТВ техника, по-лесно от всякога.
Телевизията е една от най-влиятелните форми в света на медиите. Дали това е новината, една сапунена опера, или легендарния сериал но недайси се повреди вашия телевизори, нашия телевизионен сервиз е насреща. За контакти
. В интернет може да бъде отличен ресурс за намиране на телевизионен или радиото сервиз, ремонтни услуги или техник във вашия регион.
Много хора предпочитат да се обадя в магазина първо да са сигурни, че те предоставят услуги на марката си на телевизията или радиото.
Разбирасе може да дойдем на място да отстраним  повредата на вашата техника но не го правим поради следните причини.
-Ако дойдем на адрес  ще ви губим вашето време  докато се открие проблема на вашия телевизор или друга техника
-Всички телевизори са различни и ако трабва да се смени част  която не е  в наличност което често се случва при телевизорите. трябва да се отиде и да се закупи което на вас ви е загуба на време и нерви.
- След ремонта  се напуска обекта без да е бил тестван -
Ако се донесе в сервиза ще се ремонтира по бързо и по качествено,  ще ви бъдат отсранени и други дефекти  които в скоро бъдеще биха се появили  и ще бъде тестван за няколко часа   преди за си го вземете .
Вместо посещение и ремонт на адрес ви предлагаме  следната
Уникална услуга
Ако вашият телевизор било то, плазма LCD Монитор, LED се повреди нямате  кола , не се събира в колата, или нямате нужното време да се разкарвате и да мъкнете  вашия телевизор до нашия сервиз, Тогава може да се възползвате  от нашата услуга. Ние ще ви испратим наша кола която да  вземе вашия телевизор и докара в нашия сервиз и след поправката да говърне на желания от вас адрес, ще ви помогне да го свържете  и ще ви обесни всички подробности. Тази услуга се заплаща с 10лв допълнително и ващи само за наши клиети и само за гр.Соф 

Няма коментари:

Публикуване на коментар