сряда, 19 април 2017 г.

Ремонт на монитори

 Ремонт на монитори

Няма и месец, откакто ще си купили чисто нов монитор и са започнали проблемите. А именно: не виждате образ, има трептене, картината е замазана,примигва, не иска да се вкючва, има проблеми с матрицата или захранването, както и други проблемни индикации, заповядайте в нашия сервиз за монитри гр. София и гр. Пловдив или ни се обадете за да дойдем на място и да го вземем за ремонт. Мисията на нашата фирма е да бъдем партньори с нашите клиенти и да изпълняваме честно и навреме нашите обещания. Доверието е нашето предимство!

monitor

След като докарате монитора си и се възползвате от безплатния ни транспорт,наш сервизен техник ще го прегледа. След установяване на повредата ще ви се обадим за да ви информираме за цената за ремонта на монитора и времето, което е нужно за ремонт. Само и единствено след като потвърдите, че сте съгласни с цената за ремонт, мониторът ще бъде поправен. Времето за поправка е относително. Голяма част от поправката на мониторите се извършва в рамките на 1 до 2 дни. Но ако се наложи да се поръчат части извън България, това може да отнеме седмица или две,понякога и месец (ако е от Китай).


Гаранция за извършен ремонт на монитор:  Гаранционните срокове за нашите ремонти са : 3 месеца за LCD, LED, TFT. Пазете приемно предварителен протокол! В него е самата гаранция и описание на самия ремонт. Гаранцията е само за отремонтирания дефект. При ползване на услугата безплатен транспорт по време на гаранционен монитор се заплаща превоза. 

Цени за ремонт на монитори: Факторите, които оформят  цената за ремонт са:
 - Вложените части, необходими за ремонта на монитора
- В зависимост от това колко голям е вашият телевизор - цената за труд за ремонта се определя според  инчовете на монитора
Нашите техници са високо квалифицирани специалисти в тази област. Това ще ви спести доста време и пари за ремонт. 
slide 3
Посещение и ремонт на адрес: Вместо посещение и ремонт на телевизор на адрес ние ви предлагаме БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ  до нашия сервиз за монитори:
Защото:
-Цената на ремонт на телевизор на адрес е по-скъпа. Причината е, че когато дойде техник до адрес на него му се заплаща и времето за пътуване, докато наш шофьор може да вземе повече телевизори и спестява времето на нашия телевизионен техник. Така телевизорът ще е готов по-бързо и по- евтино. 
-Неудобство за работа, особено за новите телевизори, които трябва да се сложат в легнало положение.
-Липса на части. Поради големия брой телевизори на пазара, няма как техника да вземе всички инструменти и уреди  за да оправи телевизора на адрес. Да много телевизори може да е нещо елементарно като кондензатор  но вероятността е малка.
-Няма как да тестваме телевизора на адрес.
-Губим ваше ценно време.
-Ако се извърши ремонт на монитора в нашия сервиз  тв ще бъде тестван и след тест ще му се издаде гаранция за съответния повреден телевизор.
 Моля при по големи телевизори от 32" или голям кинескопен над 21" да усигурите помощ за натоварване в автомобила. При липса на такава се заплаща 5лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар