сряда, 9 декември 2015 г.

Поправка на телевизор Самсунг LE-32B350F1W


Samsung LE32B350F1W

Телевизионен сервиз Самсунг ще Ви даде полезна информация за дефектите на модел Самсунг  LE-32B350F1W
Най-често срещаният дефект в този модел телевизор е проблем със захранващият Борд. При стартиране на телевизора, индикаторната лампа започва да мига многокрано, но самият телевизор не се стартира - това е първият признак че има проблем в Power Board. Може и да направите опити да го включвате и изключвате от мрежата,  в даден момент може и да тръгне телевизорът и да работи нормално, но това не трябва да Ви успокоява, че всичко е наред с него.
Сервиз за телевизори Самсунг ще ви даде бърз и елементарен начин сами да отстраните проблем. Отворете задният капак на телевизора.
Power Board  Ви е с номер HV32HD_9DY REV1.3 , са повече улеснение Телевизионен сервиз Самсунг Ви дава и точна снимка на вашият Борд :


Zahranvane na samsung LE32B350F1W

Често се случва да има подути кондензатори. Сменете ги и всичко може да бъде наред с Вашият телевизор. Ако не тръгне след вашият ремонт, моля обърнете се към Телевизионен Сервиз Самсунг.

Друг проблем с телевизор Самсунг LE-32B350F1W който се наблюдава по често. Ако по време на работа телевизорът започва да се рестартира, това е по-сериозен проблем и е в дънната платка. Сервиз за телевизори самсунг ще ви предостави отдолу как изглежда дънната платка, но за отремонтиране и трябва да се доверите на нас.
BN41-01207c
Main Board samsung
Подобни проблеми с други модели на Самсунг
АКО ВАШИЯТ ТЕЛЕВИЗОР ИМА ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ДЕФЕКТИ ИЛИ ДРУГ ВИД ДЕФЕКТ, МОЛЯ СВРЪЖЕТЕ СЕ С ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ САМСУНГ
Безплатен транспорт телевизионен сервиз СОФИЯ

Няма коментари:

Публикуване на коментар