понеделник, 7 декември 2015 г.

Поправка на телевизори Самсунг LE32B450C4W

Поправка на телевизори Самсунг LE32B450C4W

Samsung LE32B450C4W

Ето още един модел от серията на Самсунг  който ще ви представим от Телевизионен сервиз Самсунг с проблем в захранващият Борд.
Този модел Самсунг LE32B450C4W захранването му е комплект с инвертора.  Поправка на телевизори Самсунг ще Ви информира как да разберете по симптомите на телевизора че проблема е в захранването или инвертора.
Захранване : Телевизорът започва да се държи странно. Може да се изключва след 15-30 мин откакто е пуснат ( като загрее). Може да е трудно пускането му. След натискане на Power Button може да тръгне след 1 до 5 мин. След 5 минута може да работи перфектно до неговото спиране. Също така при стартиране индикатора да мига постоянно, но телевизора да не тръгва ( може и въобще да не свети индикатора). Това са симптомите за проблем в захранването на Самсунг LE32B450C4W. Поправка на телевизори Самсунг ще ви даде точна снимка на вашият телевизор самсунг и кратка информация под нея как да се опитате сами да отремонтирате телевизора.

Захранване + инвертор на Самсунг LE32B450C4W
zahranvane LE32B450C4W

Най-лесното и елементарно нещо което предлагаме да направите от Телевизионен сервиз Самсунг е да погледнете кондензаторите. Често причината в захранването да дефектира идва от тях. След като ги смените и телевизорът не работи отново, свържете се със Сервиз за телевизори Самсунг

Проблем в инвертора на Самсунг LE32B450C4W .
Също в този модел е стандартно да има проблем в инвертора на телевизора. Често горят трансформаторите които са показани на снимката по горе.
Симптомите са - Има звук няма картина.
Ето подобен проблем на друг модел Самсунг публикуван от Телевизионен сервиз Самсунг - SAMSUNG LE20S52BP

Няма коментари:

Публикуване на коментар