четвъртък, 3 декември 2015 г.

Телевизионен сервиз -ремонт SAMSUNG LE32R71W

Ремонт на телевизор Самсунг LE32R71W

Samsung

Ремонт на телевизори Самсунг -  Сервизът на кратко ще обясни какви платки и как дефектират в модел  Самсунг LE32R71W
 - Main Board - BN91-01005A - Често дефектира на този модел. Симптомите са гаснене, рестартиране и не работещи входове на платката. Лесно се отремонтира, но не може от любителска сфера да го направите. Също така дефектира и тунера. На пръв поглед е елементарно за подмяна, но не е така. 

Поправка на телевизори Самсунг Main Board - BN91-01005A
main board samsung

   - Захранващ борд Power Board - BN96-03057A. Когато има проблем с този борд, телевизора започва да се държи по странен начин - При включване не тръгва веднага (след около 5 мин) , това забавяне започва с времето да става все по-дълго, може и до час да стигне. Също при включването индикаторната лампа мига продължително време. 

Телевизионен сервиз на Самсунг - Ето как изглежда захранването на Самсунг LE32R71W - BN96-03057A
zahranvame na samsung
След като отворите телевизора, може да проверите кондензаторите, някой от тях може да е подут и просто да го смените. След това има голяма вероятност телевизора да тръгне нормално. Ако не тръгне обаче, свържете се сПоправка на телевизори Самсунг

 -  Сервиз за телевизори Самсунг  Дефектиране на тунер BN40-00079A
tuner na samsung
Проблем с каналите, не всички канали намира, изчезват всички канали, пускане на автоматина настройка и нищо не намира. Излиза съобщение - няма сигнал.
Това е проблема в тунера на  Самсунг LE32R71W

 - Телевизионен сервиз на Самсунг - Проблем с инвертора

4H.V1448.291/B1        4004L603031(GP)

Поправка на телевизори Самсунг
invertor na samsung
Инвертора е борда който управлява лампите на вашият дисплей на Самсунг LE32R71W. Често при него се случва да изгорят трафовете. Лесно, бързо и евтино излиза един подобен ремонт, но най-вече надежно. Когато телевизора Ви загуби картина, а звука остане, в повечето случай, това се дължи на горе посоченият траф. Не е желатолно да правите експерименти сами да го сменяте. Обърнете се към Телевизионен сервиз на Самсунг

Няма коментари:

Публикуване на коментар